Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

A TikTok és a Z generáció - A Life TV-ben erről beszélgettünk

2021. szeptember 29. - panpeterstop

A TikTok egy olyan terep, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nem csupán ártatlan tátikázó és táncoló videók vannak rajta már egy ideje, hanem rengeteg káros tartalom is, kezdve háborús zónákban készült lefejezős jeleneteivel és pornográf tartalmakkal.

life_tv_2021_kis.jpg

Ha például egy Z generációs tini ez utóbbiakat pörgeti, esélye sincs, hogy a hasznos tartalmak is megjelenjenek a "For you" oldalán, vagyis ahol feldobja az algoritmus a számára ajánlott videókat.


Nemrég Augusztus Megan Alexandra Blankenbiller nevű tiktokerrel voltak tele a hírek, aki kórházi ágyáról kezdett rövid videókban tudósítani ahol koronavírus-fertőzéssel kezelték, mígnem belehalt. A 10-13 éveseknek kétlem, hogy ezt kellene nézni.


A Tiktok egy látlelet is a társadalmunkról, a gagyi tartalmak és a hasznos, igényes videók versenyében jelenleg az előbbiek kerekednek felül. Én szurkolok, hogy azért akik fent vannak a TikTokon az értelmesebb, igényesebb szórakoztató tartalmakat válasszák.


A Life TV-ben is erről beszélgettünk, a linkben az adás címe egy kissé félvezető, randiról nem igen esett szó, viszont “tiktokozó” szülőkről, nagymamákról igen. Nekem kifejezetten szimpatikus volt Győrfi Pál a tavaszi Covid témájú videókban. Tudták, hol, mivel érdemes a fiatalokat megszólítani.

Itt lehet megnézni:

https://lifetv.hu/teljes-adasok/2021/09/02/gyors-porgos-tippek-a-tiktokon-amivel-egy-randin-is-sikeresek-lehetunk/4691?fbclid=IwAR2QSwmbTWbXi9gHwodY3BZaa-8a-1FCn2jK-cfhHb-TFjwnOUeLZ32kTSQ

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr316704012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása