Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

A Z-én időm podcast - Z generáció és mentális egészség

2024. március 14. - panpeterstop

A Z-én időm podcast első részében a Z generáció mentális egészségéről, és az ezzel kapcsolatos prevenciós kérdésekről és megőrzéséről beszélget a podcast házigazdája, Bereczki Enikő generációkutató Csekeő Borival, a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány szakmai vezetőjével valamint Varga Vencel, Z generációs, irodalom népszerűsítő TikTokerrel. Miért nehéz feldolgozni az ismertséget fiatalon? Milyen terhekkel jár ez? Mennyire bátran kérnek segítséget, az anonimitás mennyit segít nekik? A közösségi média mennyire lehet alkalmas a szorongás oldására? Milyen hatékony megküzdési stratégiák hatékonyak fiatal felnőtteknek és idősebb tizenéveseknek a lelki egészség megőrzésére? Ha érdekel egy szakértő és egy generációs képviselő válasza, tarts velünk!

Spotify

Itt követheted a beszélgetés résztvevőit: Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány Instagram: https://www.instagram.com/kekvonal/ Varga Vencel TikTok: https://www.tiktok.com/@kiazavargavencel Varga Vencel Instagram: https://www.instagram.com/kiazavargav... Berenczki Enikő Facebook oldala: https://www.facebook.com/PanPeterStop Bereczki Enikő könyve: https://hvgkonyvek.hu/konyv/a-rejtely... Itt követheted a Három Királyfit: Facebook: https://www.facebook.com/haromkiralyfi Instagram: https://www.instagram.com/3kiralyfi_3... TikTok: https://www.tiktok.com/@zsengeneracio

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr8518354217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mesterséges Geci 2024.03.19. 08:45:25

"A Z-én időm podcast első részében a Z generáció mentális egészségéről, annak prevenciójáról és megőrzéséről beszélget a podcast házigazdája".

A mentális egészség prevenciójáról? Az szép... nincs még elég hülye a világon, vigyázzunk, nehogy valaki egészséges legyen! ?

Gyk: talán nem ártana átfogalmazni az idézett mondatot, mert ez ìgy elég hülyén jön ki.
süti beállítások módosítása