Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

Hogyan boldoguljunk szülőként a digitális korban? A szülői felelősségvállalás kérdései

2022. november 14. - panpeterstop
A MAMINTI SZÜLŐKLUB vendége leszek!
maminti.jpg

Sokat változott a világ, mióta mi fiatalok voltunk. A mi gyerekeink más világban nőnek fel, gyökeresen más hatások érik őket, az online technológia átszövi az életüket.

▪️ Mi jellemzi az alfa és a Z generációt?
▪️ Mi a digitális szülői felelősség?
▪️ Hogyan vigyázzunk gyermekeinkre az online térben?
▪️ Kütyüzhet-e, és ha igen mikortól? Ha nem, miért?
▪️ Milyen influenszerek alakítják véleményüket, befolyásolják értékrendjüket- már sokkal hamarabb, mint azt gondolnánk?

Ha szeretnéd jobban megérteni őket, gyere el az előadásra, mely végén lehetőség lesz kérdések feltevésére is
Jegyek a helyszínen válthatók elővételben. Figyelem: ez az előadás gyermekmentes lesz!
Jegyár: 4000,-Ft További info:https://www.facebook.com/events/532805081624346?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D
Bereczki Enikő 2006 óta foglalkozik fiatal generációkkal. Több hazai és nemzetközi szervezet ifjúsági és generációs szakértője. Fiatalok, fiatalokkal foglalkozó szakemberek számára tart tréningeket és fejleszt képzéseket. A Generation Dilemmas csapatával 2015 óta intergenerációs tréningeket tart, mentorál, kutatásokat végez vállalatok számára.
Mediátorként a generációs feszültségek mentén kialakuló munkahelyi konfliktusok a szakterülete. A fiatalabb nemzedékeket háromgyerekes édesanyaként, valamint egyetemi óraadóként testközelből is jól ismeri. Az ifjúsági és generációs témában népszerű panpeterstop.blog.hu alapító-szerkesztőjeként szinte az összes ma együtt élő generációval foglalkozik, írásai számos fórumon megjelennek.
Bereczki Enikő ebben a témában írt könyve „A rejtélyes Z-generáció”, melyet a helyszínen meg tudtok vásárolni, és dedikáltatni is:hvgkonyvek.hu/konyv/a-rejtelyes-z-generacio

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr8517978420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása