Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

Vagányság-e az apaság?

2018. december 23. - panpeterstop

Ilyenkor karácsonykor az apákkal is többet foglalkozunk. Miért tekintjük különlegességnek az apaságot napjainkban? Főleg azt, ha valaki fiatalon lesz apa? Erről beszéltem egy fiatal apukával.

Témában még hasonló:

7 ismert és kevésbé ismert apa őszinte vallomása az apaságról

 

Anyák a Kádár-korszakban és az információs korban

 

A mai gyerekek lesznek minden idők legmagányosabb felnőttjei

 

szerző: Bereczki Enikő, ifjúsági és generációs szakértő

Ha tetszett a bejegyzés, megoszthatod másokkal is! Kövess a blog.hu-n, hogy ne maradj le egy új posztról sem! Látogass el a Facebook-oldalra is vagy az Instagramra :-) !

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr1614509604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alick 2018.12.24. 12:35:47

Az apaságnál egy biztos: valakinek jól működött a spermája.
:)

Ad Dio 2018.12.24. 12:53:38

Abszolút vagány dolog.

élhetetlen 2018.12.24. 20:53:35

Nem tudom értelmezni az apasággal kapcsolatba a vagányságot. Az apasághoz felelősségtudat, döntésképesség, és és kitartás kell, nem vagányság. És nem kell huszonnégy évesen apának lenni. Amit az ismerőseim körében látok, akik 8-10 év együttélés után házasodnak össze, azok már tudják mire, és jöhetnek a gyerekek harminc körül. A vagányság az, mikor a harminc éves, három gyerekes apa még azt is be tudja szorítani, hogy hétvégén este dobol egy zenekarban. Ezt a nőt meg el kéne tiltani a mikrofontól. Még soha nem hallottam ilyen rövid idő alatt ennyi ööö…-t.
süti beállítások módosítása