Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

X-, Y-, Z és alfa generációk a családban

2023. október 26. - panpeterstop

Múlt héten a Soproni TIT meghívására előadást tartottam az alfa-generációról.
Az előadásomról csak annyit, hogy ha azt hittétek, hogy a Z-generáció már rejtély, akkor az Alfa generáció valószínűleg egy még nagyobb rejtély!
Az alfa generációról annyit kell dióhéjban elmondani, hogy egyik nap még a pelenkát cseréled rajtuk, a következőben pedig mire feleszmélsz már a Tiktokon posztolnak. Természetesen most viccelek, túlzok…
Az előadás után még a helyi tévé is megkérdezett pár dolgot. A beszélgetés során bejártuk az egész ABC-t, hiszen a generációk témája valóban végtelen! X, Y, Z, babyboomer - szinte mindenki szóba került. Az összes generáció különleges, és minden korosztályban rejtőzik valami különleges bölcsesség, amit érdemes “eltanulni”.
Az interjúban nem fért bele minden, a téma annál izgalmasabb.
Nézzétek meg az interjút, és ha bármilyen kérdésetek van, vagy esetleg ti is egy Alfa generációs csemetét neveltek otthon, vagy foglalkoztok velük pedagógusként, osztozzatok meg velem a Facebook-oldalamon.

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr2118243343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása