Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

A függőség csapdájára is figyelmeztetett a generációkutató

2023. május 11. - panpeterstop

A Z generációhoz tartozó tizen- és huszonévesekkel szemben gyakran élnek a sztereotípiák; nehezen motiválhatók, csak a telefonjukat nyomkodják, képtelenek a kitartásra, nem akarnak felnőni. Ezek abból is fakadnak, hogy keveset tudunk a világukról, pedig szülőként, pedagógusként, munkaadóként vagy munkatársként elengedhetetlen, hogy együttműködjünk velük, túllépjünk előítéleteinken.

bekescsaba.JPG

A Z generációhoz, a mostani 13–26 évesekhez tartozó mezőberényi és békéscsabai középiskolások a videójáték-függőségről, a digitális kiégésről, az intimszféráról, a multitastingról és mindezzel összefüggésben az önismeret hasznosságáról, valamint a generációs kihívásaikkal való megküzdési stratégiákról kaptak átfogó képet.

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr2218121830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása