Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

6 generáció a családban a koronavírus idején - Ingyenes online előadás

2020. december 14. - panpeterstop

Hogyan segíthet egymásnak idős és fiatal - hogy a 0/24-ben otthon töltött napok kellemesebbek legyenek? Hogyan tudunk közelebb kerülni egymáshoz - és így harmóniában élni? 

bereczki_eniko_nexon_2018_1.jpg

Bereczki Enikő  generációkutató a Pán Péter, STOP! blog alapító-szerkesztője. intergenerációs szakértőként évek óta tanulmányozza a generációk együttélését, tréningeket tart és publikál is a témában. Hogy látja ő a jelen helyzetet - és milyen megoldási javaslatai vannak a különös összezártság hozta új helyzetben? Hogyan segíthetünk most a pályaválasztás előtt álló Z-generációnak? Erről tart ingyenes online előadást a Bács Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Pályaválasztási Osztályának szervezésében 2020. december 17-én 18:00-kor.

További információ ezen a linken: https://www.facebook.com/events/824979201621078

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr4616338948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása