Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

Generációkutató: A járvány elhozta a jelenbe a jövőt

Interjú a Pesti Hírlapban

2020. május 11. - panpeterstop

A Pesti Hírlap  munkatársa, Vámosi Ágoston készített interjút velem.

pesti_hirlap.jpg

Azért is nem mindennapi a jelenlegi helyzet, mert olyan, mintha a jövőt behozta volna a jelenbe. Várható volt, hogy a home office el fog terjedni: még azok a cégek is tisztában voltak vele, hogy csak ideig-óráig tudják késleltetni, ahol nagyon bizalmatlanok a vezetők. Tudtuk, hogy egyszer a digitális oktatás is eljön, de most egyik pillanatról a másikra meg kellett lépni. A jövő előre lett pörgetve...kérdés: mit kezdünk vele... Lehet, hogy a mostani események hatására az fog beépülni, hogy jobban kell ügyelnünk az egészségünkre, jobban kell figyelnünk egymásra, jobban kell vigyáznunk az idősebbekre. Mindenképpen átformálja vagy legalábbis formálja a legifjabb generációkat - mondják is, hogy ők a karantinik - ez a mostani tapasztalat.

A teljes interjú ezen a linken: https://pestihirlap.hu/2020/04/25/generaciokutato-a-jarvany-elhozta-a-jelenbe-a-jovot/?fbclid=IwAR3yoiaY5e4SOkrXPyycxnwkuzkqMm6zxYVy_y3cYv4QVYOv05kVbdWMQn8

 

pesti_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr1015681718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása