Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

A Super Bowl félidős szexparádéjától szülők és szakemberek sokalltak be

Így ünnepelték a prostitúciót a Super Bowl-on

2020. február 04. - panpeterstop

Shakira és Jennifer Lopez a Super Bowl félidei erotikus show-jától számos szülő és gyerekvédelmi szakember is kiakadt.superbowl3.jpeg

Az Egyesült Államok legnézettebb műsora a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője. Idén az 54. Super Bowlt 102 millióan követték a televízióban vasárnap. A mérkőzés félidős szünetében évek óta világsztárok szórakoztatják a szurkolókat és a TV-nézőket is. A műsort családok százezrei is figyelemmel kísérik, így az ország egyik legcsaládbarátabb eseményéről is beszélhetünk. Ha már a családoknál vagyunk, akkor említést kell tennünk azoknak a gyerekeknek a százezreiről - vagy millióiról - akik kénytelenek voltak Shakira és Jennifer Lopez félidős produkcióját végignézni, amely inkább hasonlított valamiféle erotikus show-műsorra, mint popzenei koncertre:

"Egy idő után kezdett kicsit zavaró is lenni, hogy az egész inkább egy családbarát sztriptízműsorra hasonlított, mintsem koncertre, amin az sem segített, hogy a végén Lopez testének csak nagyjából 10-15 százalékát takarta valamilyen ruha." - írta az index.

Bár a sztárok apai-anyait - sztriptíz-rudat és sok-sok vonaglást mindenképp - beleadtak, abba, hogy magukra vonják a tekinteteket, sokan nemtetszésüknek adtak hangot, tekintve, hogy egy olyan műsorról van szó, amelyet a gyerekek is szívesen néznek. Melissa Henson a Parents Television Council vezetője úgy nyilatkozott, hogy elkeserítő, hogy NFL rajongók milliói, akik közé családok és gyermekek is tartoznak, egy szexualitással átitatott Super Bowl félidőt voltak kénytelenek végignézni:
"Nagy kár, hogy a kislányoknak a színpadon rúdtáncot kellett nézniük. Sajnálatos, hogy hiperszexuális tartalmat kapott a főszínpad ezen a rendezvényen".
Sokakban akkor telt be a pohár, amikor, a rengeteg fenékrázás, rúdtánc után közvetlenül még gyerekek is megjelentek a színpadon, hogy Jennifer Lopez tinilányának duettjét kísérjék.  
Amerika pápájának is nevezett lelkész, Billy Graham fia Frankiln Graham egyenesen kijelentette, hogy a show arra volt, hogy, bemutassa a fiatal lányoknak azt, hogy a nők szexuális kizsákmányolása OK. A Twitterre és Facebook-oldalára is kiposztolta véleményét, ahogy más hozzá hasonlóan gondolkozó szülők, lelkészek vagy fiatalokkal foglalkozó szakemberek is:

graham_fb.jpg

twitter.jpg

twitter2.jpg

Bridget Phetasy komikus megpróbálta viccesre venni a kritikát, ami így még maróbb:
"Látjátok gyerekek, dolgozzatok csak keményen, aztán egy napon majd ti is felnőttök ahhoz, hogy levetkőzzetek a SuperBowl-on."
d0869457-400b-4d83-b15e-74212330c54c.jpegPontosan azért is lenne fontos a sporteseményen közvetített explicit vagy rejtett üzenetekre, mert a nagy események, így a Super Bowl is jelentős keresletbővülést generál a prostitúciós üzletben. A rendezvényen sok fiatal, 12 és 18 év közötti lányt és fiút hoznak ide, hogy prostitúcióra kényszerítsék őket.  A gyerekek 67 százaléka helyi, vagyis tévhit, hogy többségüket külföldről csempészik az országba. Az emberkereskedelem évi 32 milliárd dolláros üzlet az Egyesült Államokban. Kalifornia és Texas után Florida a harmadik központja. 

A rendezvény idején a legforgalmasabb pornócsatornán a Pornhub-on a "Shakira” és “Jennifer Lopez” szavakra keresések száma rohamosan megnövekedett. A csatorna beszámolt arról is, hogy amint a félidő elindult, emberek nagy tömege azonnal az oldalra sietett, majd a harmadik negyed elején kezdtek többen visszajönni az oldalra.

 A The Fedaralist is hangot adott felháborodásának, miszerint a szervezők bár engedélyezték ezt az ellentmondásos műsort, az abortusz ellenes plakátot kitiltották a rendezvényről. 

Michael L. Brown lelkész szerint nem kellene csodálkozni mindezen, hiszen a Super Bowl félideje már rég nem a zenéről szól, így ezt a részt gyerekeivel eddig is kihagyta:

"Kultúránk ma ünnepli a prostitúciót. Dicsőíti a sztriptíztáncosokat. Bálványozza a pornósztárokat. Az, ami történt az idei Super Bowl-on, az a társadalmunk morális lejtmenetének legújabb manifesztációja. Mikor fogunk felébredni?"

Ben Shapiro, amerikai konzervatív kommentár - akinek Pornógeneráció címmel könyve is jelent meg nemrég - éppen erre a kérdésre keresi a választ a rendezvény után megjelent videójában:

Ha még olvasnál hasonló témában:

„Ahogyan egy nő felöltözik, azzal azt sugározza, amit önmagáról gondol” interjú Bombera Krisztinával

Egy brutálisan magamutogató világban élünk- mit gondolnak a fiatalok?

Miért akarnak annyian escortlányokra hasonlítani?

"Az instagramon sokan a like-ok és a visszajelzések prostituáltjaivá váltak"

SZEXINEK LENNI ELVÁRÁS!? MÁR A KISLÁNYOKTÓL IS? – A KÖZÖSSÉGI MÉDIA DRÁMAI HATÁSA A GYEREKEK TESTKÉPÉRE

Amikor a szexuális forradalomba harap vissza annak két fenegyereke: Kim Kardashian és Kanye West

Ha tetszett a bejegyzés, megoszthatod másokkal is! 
A blog Facebook-oldalán is gyakran osztok meg új posztokat!
Feliratkozhatsz a hírlevélre is. 
Kövess a blog.hu-n, hogy ne maradj le egy új posztról sem! 
Ez pedig a honlapom.
Minden jog fenntartva! A bejegyzés a szerző tulajdona! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr1015455208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pierr Kardán 2020.02.06. 12:46:37

"Bár a sztárok apai-anyait - sztriptíz-rudat és sok-sok vonaglást mindenképp - beleadtak, abba, hogy magukra vonják a tekinteteket, sokan nemtetszésüknek adtak hangot"

Semmi gond ezzel, a melegeknek is szabad a vélemény nyilvánítás.
süti beállítások módosítása