Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

Tudatosan öltözni – a te stílusod mit tükröz?

interjú

2018. augusztus 06. - panpeterstop

Kőszegi Anna az Európai Ifjúsági Portálon készített velem interjút a Dress UP! kampány kapcsán. Olvassátok el, nagyon izgalmas kérdéseket kaptam tőle.
girl.jpg

A felnőtté válást nagyon sok szempont alapján megközelíthetjük: most egy igazán különlegeset választottunk. A divat szinte mindenkit érdekel, most azonban megmutatjuk, mi köze lehet a tinédzserévek elmúlásához és a felnőtté „cseperedéshez".

Bereczki Enikő generációs és ifjúsági szakértő 2015-ben indította el a felnőtté válás kérdéseivel foglalkozó Pán Péter, STOP! című blogját. Trénerként elsősorban ifjúsági programokon dolgozik. Néhány éve cégek számára is tart tréningeket, előadásokat Y/Z-generációs és intergenerációs témákban, bemutatva a különböző generációk sajátosságait. Ezúttal nemrég indult Dress Up! névre hallgató kampányáról kérdeztem.

Mi adta a kezdő inspirációt a kampányhoz?

A kampány mottója:  „Ha a szíved nem kirakat, a tested miért lehet az?”. A közösségi médiában és akár offline az utcán, iskolában, munkahelyen sokszor, nagyon sokszor ennek a mottónak az ellentétét tapasztaljuk. Úgy gondolom, hogy a fiatalok épp az ilyen tendenciák miatt nehezített pályán mozognak. Azt érzékelem, hogy nagyon keveset hallanak az öltözködésről, és rengeteg rossz, közönséges példa ömlik rájuk, ami az önértékelésüket és a testképüket is negatívan befolyásolja.Tavasszal találkoztam egy általános iskolás felsős lánnyal, akinek az iskolájában betiltották a forrónadrágot, de nem fűztek ehhez semmilyen kommentárt. Aztán egy alkalommal kitette a képét Facebookra, a fotón jóval idősebbnek nézett ki: ez egy tipikus csücsörítős szájú, mindent kivillantó kép volt. Negatív, obszcén kommenteket kapott, amik nagyon felzaklatták. Segíteni kellett neki feldolgozni mindezt...

Tovább az interjúra, kattints ide: Tudatosan öltözni!
Ha tetszik Nektek, megoszthatjátok, hogy mások is olvassák!
Kövesd Te is a kampányt!
Látogass vissza újra, egész nyáron hasznos és informatív interjúkat, posztokat olvashatsz a témáról.
Bővebben a Dress UP! Kampányról a legújabb híreket itt olvashatod a blogon a Dress UP! kampány menüben
A kampány honlapja: 
Nézz be a a Facebook-oldalra is vagy az Instagramra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr7014148879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása