Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

Varázslatos őszi hétvége az Ensana Thermal Aqua szállodában

2023. november 11. - panpeterstop

A családbarát, all inclusive Ensana Thermal Aqua hotelben töltöttünk egy varázslatos őszi hétvégét, ahol a szállodai élmények és a játékok mellett még a környezettudatosság is központi szerepet kapott.

img_2517.jpeg

Az őszi szünetben a családok gyakran keresnek olyan helyet, ahol mind a gyerekek, mind a szülők kikapcsolódhatnak és feltöltődhetnek. Mi is ezt tettük, és elutaztunk Hévízre, hogy eltöltsünk egy tartalmas hétvégét az Ensana Thermal Aqua szállodában, és átélhessük az idén 10 éves Bubbles Club ígéretes mottóját: Boldog gyerekek és pihenő szülők.

Az autóút után már alig vártuk, hogy megérkezzünk a kényelmes szobáinkba, ahol a meglepetések nem maradtak el: két hatalmas gyümölcstál és a szálloda vezetőjétől egy kedves levél fogadott minket. Azonnal otthonosan éreztük magunkat.

A szobák első pillanatban elvarázsolt minket. Kényelmes ágyak, makulátlan tisztaság, gyönyörű fürdőszoba, elegáns bútorok és hatalmas televíziók vártak ránk. A bekészített köntösök pedig csak tovább fokozták az otthonos légkört.

Az őszi szünetben a gyerekek számára rengeteg programmal készült a szálloda. A Bubbles Club animátora a kicsiknek vidám és kreatív elfoglaltságokat kínált. Mindig volt valami izgalmas felfedeznivaló program, például játszószoba a Kőházban, digitális játékasztal, csocsó, QR-kódos szabadtéri játékok a szállodai kert felfedezésére és kültéri játszótér.

Az egyik különleges élményünk egy szülinapi ünnepség volt, amit a Bubbles Club szervezett a sárkányoknak és a gyerekeknek. Ezen a napon a fiatal vendégsereg különleges pillanatokat élhetett át, és még egy kis sárkánytáncot is lejthettek a Farkasházi Réka és a Tintanyúl együttes kifejezetten a Bubbles Clubnak írt sárkányos dalára. A sárkányok - Drazsé, Dany, Yoyo és Tiko - valamint a legújabb sárkány rokon, a lila Max szintén részt vettek a ceremónián, szinte mindenki szeretett volna egy közös képet készíteni velük emlékbe.

A szállodában számos további programhoz örömmel csatlakoztunk. A töklámpás faragás Halloween napján különösen kedvünkre való elfoglaltság volt. Mindannyian élveztük ezt az kreatív tevékenységet, amiben lelkes szülők úgyszintén részt vettek, de az animátorok is segítettek. Az ifjú animátorok különösen kedvesek voltak, a szálloda munkatársai egytől-egyig mindent megtettek a vendégek kényelméért és tökéletes kikapcsolódásáért.

Az összes program és esemény mellett nem hagytuk ki a wellness részleget sem. A kinti és benti medencék kellemes kikapcsolódást nyújtottak, és a gyerekek nagy örömmel lubickoltak az élménymedencében. Mi, szülők, leginkább a gyógyvíz jótékony hatásainak adtuk át tagjainkat, emellett szaunáztunk, majd átugrottunk a gyerekekkel egy kis edzésre a fitness terembe. Ránk is fért a mozgás, hiszen a bőséges all inclusive ellátásnak köszönhetően minden étkezés remek, ízletes ételeket kínált, beleértve a helyi zalai specialitásokat, mint a prósza és a dödölle.

Az Ensana Thermal Aqua szálloda egyedülálló környezetével már az első pillantásra lenyűgözött minket. A szállodaépület mellett egyből egy gyönyörű ősfás kert található. A Hévízi-tó körül elterülő véderdő ugyancsak festői látványt nyújt, különösen a lombkorona kilátójából, amit a szálloda közelében könnyen megtaláltunk. Természetesen megcsodáltuk a víz felszínén pompázó gyönyörű ciklámen színű tavirózsákat, és séta közben feltöltődtünk a világhírű tó egyedülálló mikroklímájával.


Fontos megjegyezni, hogy a Danubius Hotels és az Ensana szállodák gyerekbarát márkája, a Bubbles Club különösen fontosnak tartja a környezettudatos szemléletet, amit az idén elindított "Legyél Te is Zöldfülű!" program tökéletesen tükröz. A 10 éves jubileumi évforduló alkalmából még több környezettudatos animációs program várta a kicsiket és nagyokat, melyek a természet szeretetére és védelmére hívják fel játékosan a figyelmet.

Jól választottunk szállodát az őszi szünetre, az Ensana Thermal Aqua-ban eltöltött hétvégére sokáig fogunk emlékezni főleg a szórakoztató programok, a mesés környezet és ízletes ételek miatt. Mi, szülők, örültünk, hogy olyan helyen tudtunk pihenni a gyerekekkel, ahol fontos a környezettudatosság.  Ajánljuk ezt a helyet minden családnak, mert itt valóban mindenki megtalálja a saját szórakozását és pihenését, sőt gyönyörű természeti környezetben adott a tartalmas és nyugodt kikapcsolódás lehetősége.

Nézd meg rövid videónkat:

 Ha tetszett, oszd meg másokkal! Olvasd el a többi élménybeszámolót is! Látogass vissza újra!

A blog Facebook-oldalán is gyakran osztunk meg új posztokat, ott is várunk!
Nézz be az Instagramra is!
Feliratkozhatsz a hírlevélre is (havonta, kéthetente küldjük), itt a blogon jobb oldalon, .
Kövess a blog.hu-n, hogy ne maradj le egy új posztról sem! 
A trágár, gyűlölködő, politikai tartalmú kommenteket kimoderáljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr3618033742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása