Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

Az online tér kockázatairól és a fiatalok önképére gyakorolt mellékhatásairól kérdezték a generációkutatót a Klub Rádióban

2023. október 16. - panpeterstop

Az online tér kockázatairól és a fiatalok önképére gyakorolt mellékhatásairól szólt az e heti Szerepvállalás. 

Ahogy megtanítjuk a gyerekeknek, hogy az utcán vigyázniuk kell magukra, ugyanúgy ismerni kell az online világ jelentette veszélyeket is. Ebben pedig kulcsfontosságú a szülők és a tanárok szerepe. Idén huszadik alkalommal rendezte meg február elején a Biztonságos Internet Napot a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat. Kotroczó Dóri, a Safer Internet Program munkatársa volt Bíró Bori vendége. 

Kutatások szerint minél több időt töltenek a tizenévesek a közösségi oldalakon, annál inkább összehasonlítják magukat a társaikkal és annál elégedetlenebbek a külsejükkel. Arról, hogy milyen hatása van a gyerekek, fiatalok önértékelésére, testképére a közösségi médiának, Bereczki Enikő mentálhigiénés szakembert, ifjúsági és generációs szakértőt kérdeztük.

 A blog Facebook-oldalán is gyakran osztunk meg új posztokat, ott is várunk!

Nézz be az Instagramra is!
Feliratkozhatsz a hírlevélre is (havonta, kéthetente küldjük), itt a blogon jobb oldalon, .
Kövess a blog.hu-n, hogy ne maradj le egy új posztról sem! 
Minden jog fenntartva! 
A trágár, gyűlölködő, politikai tartalmú kommenteket kimoderáljuk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr1818235915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása