Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

Háború, Covid és a Z generáció

- összefoglaló előadásomról Szombathelyen

2022. április 24. - panpeterstop

Háború, Covid és a Z generáció - Szakértő tartott előadást Szombathelyen

Részlet:

"Európa jövője – Az ifjúság címmel szervezett konferenciát a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ, melyen Bereczki Enikő arról beszélt, hogyan hat a Covid és a háború a fiatalokra.

 Az 1995 és 2009 között született Z generáció számára (is) a döntő események közé tartozik a Covid-járvány. Felnőtté válásukhoz tartozó sorsdöntő események maradtak ki, mint a ballagás, a szalagavató vagy a gólyaavató. A munkába állásnál is sokaknál megtörtek az életutak. A digitális oktatással kapcsolatban a kevés tanári magyarázatot említik, a társaik és tanáraik motiváló hatása is hiányzott nekik. A netezés a Covid előtt is meghatározó tevékenységük volt, a Covid alatt napjaik nagy részét az online térben töltötték, átélve akár a digitális kiégést. Függőséget okozhattak a videojátékok – piacuk a Covid-időszakban tarolt –, vagy az online pornó, az, hogy a szexualitás testi oldalával túl korán találkoznak."

https://www.vaol.hu/helyi-kozelet/2022/04/haboru-covid-es-a-z-generacio-szakerto-tartott-eloadast-szombathelyen

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr217815153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása