Logo Pic
Apuleius 2024. június 11.

Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz

douglas_luiz_aston_villa.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint a Juventus elszántnak mutatkozik Douglas Luiz ügyében, s mindent megtesz annak érdekében, hogy mihamarabb szerződtesse az Aston Villa brazil játékosát. A Calciomercato arról számolt be, hogy az egyeztetések egy újabb fordulója történt a tegnapi nap folyamán, s a Juventus késznek mutatkozik arra, hogy Samuel Iling-Junior személyében egy második játékost is bevonjon az üzletbe Weston McKennie mellett.

Daniele Longo szerint Douglas Luiz ügynöke az elkövetkező órákban Olaszországba érkezik, s így hamarosan komoly előrelépés várható. Schira már arról értesít, hogy Kia Joorabchian megállapodásra jutott a Juventus sportigazgatójával, Giuntolival, s a játékos 2029-ig érvényes, évi 4.5 millió eurós bérezést plusz bónuszokat biztosító szerződést kaphat, így a torinói klubnak már csak az Aston Villával kell közös nevezőre jutniuk.

Fabrizio Romano szerint gyorsan lezárulhat Wojciech Szczęsny ügye is, a tárgyalások az utolsó lépcsőfokhoz és az utolsó simításokhoz értek az Al-Nasszr csapatával, a lengyel válogatott kapus 2 évre kötelezheti el magát, míg a Juventus mintegy 5 millió eurós átigazolási díjjal gazdagodhat, illetve így megszabadulhat a játékos magas fizetése jelentette pénzügyi tehertől is. 

A héten a célegyenesbe érhet a Juventus új vezetőedzőjének ügye is, Fabrizio Romano szerint Thiago Motta az előttünk álló 24-48 órán belül hivatalosan is a zebramezesek alkalmazásába áll.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Koopmeiners a távozást sürgeti
venember83 • 7 nap
Nagy fagyasztott töltött csirkemell teszt
Linda Morvai • 20 nap
Megháromszorozott bér és 10-es mez Yıldıznek?
venember83 • 6 nap
A Juve ajánlatokra és válaszokra vár
venember83 • 9 nap
Miretti és Yıldız iránt érdeklődnek, Chiesáért kevésbé
venember83 • 2 nap
Cikkek a címlapról
431. Prága-Kbely repülőmúzeum 2024.
Amint a Lesanyról szóló cikkemben említettem tizenkét esztendővel ezelőtt jártam már Prágában és akkor természetesen ellátogattam a cseh főváros peremkerületében található múzeumba. De az idő előrehaladtávval idén elérkezett az idő, hogy felfrissítsem az emlékeimet, megnézzem mi változott és mi…
Givney: Szerelmes Jane
Fülszöveg:  Rachel Givney első, romantikus regényében az írói álmokat dédelgető Jane Austen egyszer csak a jövőbe utazik, hogy fellelje a szerelmet, amelyről már oly sokat írt, és azt a jövőt, amit elképzelt magának… Ezzel azonban saját írói hagyatéka forog kockán…Anglia, Bath, 1803. A…
>