Logo Pic
Apuleius 2024. június 11.

Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz

douglas_luiz_aston_villa.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint a Juventus elszántnak mutatkozik Douglas Luiz ügyében, s mindent megtesz annak érdekében, hogy mihamarabb szerződtesse az Aston Villa brazil játékosát. A Calciomercato arról számolt be, hogy az egyeztetések egy újabb fordulója történt a tegnapi nap folyamán, s a Juventus késznek mutatkozik arra, hogy Samuel Iling-Junior személyében egy második játékost is bevonjon az üzletbe Weston McKennie mellett.

Daniele Longo szerint Douglas Luiz ügynöke az elkövetkező órákban Olaszországba érkezik, s így hamarosan komoly előrelépés várható. Schira már arról értesít, hogy Kia Joorabchian megállapodásra jutott a Juventus sportigazgatójával, Giuntolival, s a játékos 2029-ig érvényes, évi 4.5 millió eurós bérezést plusz bónuszokat biztosító szerződést kaphat, így a torinói klubnak már csak az Aston Villával kell közös nevezőre jutniuk.

Fabrizio Romano szerint gyorsan lezárulhat Wojciech Szczęsny ügye is, a tárgyalások az utolsó lépcsőfokhoz és az utolsó simításokhoz értek az Al-Nasszr csapatával, a lengyel válogatott kapus 2 évre kötelezheti el magát, míg a Juventus mintegy 5 millió eurós átigazolási díjjal gazdagodhat, illetve így megszabadulhat a játékos magas fizetése jelentette pénzügyi tehertől is. 

A héten a célegyenesbe érhet a Juventus új vezetőedzőjének ügye is, Fabrizio Romano szerint Thiago Motta az előttünk álló 24-48 órán belül hivatalosan is a zebramezesek alkalmazásába áll.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 1 nap
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 6 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 5 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 8 nap
Cikkek a címlapról
4 napos elvonulás a lengyel Tátrában? Íme a tökéletes utazási ajánló hozzá
Ah, egy őszi kirándulás Lengyelországba! Az ország változatos tájai, történelmi városai és lenyűgöző természetvédelmi területei igazán különleges élményt kínálnak. Egy négy napos hosszú hétvégére tervezett túra tökéletes módja annak, hogy felfedezd Lengyelország természeti és kulturális kincseit,…
Monte Pasquella
Ha valaki egyszerre szeretné megtapasztalni a filmbeli olasz életérzés több pontját is, anélkül, hogy elutazna mélyen Dél-Olaszországba, a Milánótól kb 50km-re, csaknem 900m magasan fekvő Pigrát érdemes lehet célként kitűzni. Megkönnyítve a dolgot, a Comoi tó partjáról, Argegnoból felvonó visz fel a…
>