Logo Pic
venember83 2024. június 09.

Játékoscserék a láthatáron?

chiesa_federico_szurolokkal_unnepel.jpgA Juventusnál több játékoscserére is sor kerülhet idén nyáron, az egyik ilyen opciót Federico Chiesa jelenti, akit a pletykák szerint Thiago Motta nem tart nélkülözhetetlennek, így távozását a klub felhasználhatja a keret megerősítésére, miután a játékossal továbbra sem sikerült megegyezni a jövő nyárig érvényes szerződés meghosszabbításában.

A Sportitalia értesülései szerint úgy Federico Chiesát, mint a távozási szándékát többször megerősítő Giovanni Di Lorenzót a klubjuk 25-30 millió euróra értékeli, így teljesen elképzelhető egy csereügylet.

Federico Chiesa így megpróbálhat új lendületet adni karrierjének Antonio Conte csapatában, Giovanni Di Lorenzo pedig hasznos elemnek bizonyulhat a Juventus védelmének jobb szélén.

A déli klub szurkolói felfigyeltek egy távozásra utaló jelre, mivel a hivatalos webshopban csak a Napoli csapatkapitányának a nevével fémjelzett mezét adta a klub 25%-os kedvezménnyel.

Egy másik cserelehetőséget a Premier League pénzügyi követelményei tesznek lehetővé: az Aston Villa kényszerhelyzetben van, mivel a Premier League éves általános gyűlésén a döntéshozók elutasították a klub ajánlatát, miszerint az Aston Villa szeretné a  nyereségesség és fenntarthatóság szabályai szerint veszteségeinek korlátját három év alatt 105 millió fontról 135 millió fontra emelni, számolt be az eseményekről a Sky Sports. Így a klub június 30-ig kénytelen lesz komoly értékesítést tető alá hozni, egyes pletykák szerint 70 millió fontról van szó, ellenkező esetben pontlevonással sújthatják a klubot.

A Juventus kihasználhatja a helyzetet, amennyiben az adott határidőig sikerül megfelelő mennyiségű tőkére szert  tennie a klubnak. Egyébként korántsem az Aston Villa van ebben a kényes pénzügyi helyzetben, a Sky Sports szerint az Aston Villa mellett a Chelsea, a Newcastle United, az Everton, a Nottingham Forest és a Leicester City mérlege is kozmetikázásra szorul bevételi oldalon.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Koopmeiners a távozást sürgeti
venember83 • 7 nap
Nagy fagyasztott töltött csirkemell teszt
Linda Morvai • 20 nap
Megháromszorozott bér és 10-es mez Yıldıznek?
venember83 • 6 nap
A Juve ajánlatokra és válaszokra vár
venember83 • 9 nap
Miretti és Yıldız iránt érdeklődnek, Chiesáért kevésbé
venember83 • 2 nap
Cikkek a címlapról
431. Prága-Kbely repülőmúzeum 2024.
Amint a Lesanyról szóló cikkemben említettem tizenkét esztendővel ezelőtt jártam már Prágában és akkor természetesen ellátogattam a cseh főváros peremkerületében található múzeumba. De az idő előrehaladtávval idén elérkezett az idő, hogy felfrissítsem az emlékeimet, megnézzem mi változott és mi…
Givney: Szerelmes Jane
Fülszöveg:  Rachel Givney első, romantikus regényében az írói álmokat dédelgető Jane Austen egyszer csak a jövőbe utazik, hogy fellelje a szerelmet, amelyről már oly sokat írt, és azt a jövőt, amit elképzelt magának… Ezzel azonban saját írói hagyatéka forog kockán…Anglia, Bath, 1803. A…
>