Logo Pic
venember83 2024. június 09.

Játékoscserék a láthatáron?

chiesa_federico_szurolokkal_unnepel.jpgA Juventusnál több játékoscserére is sor kerülhet idén nyáron, az egyik ilyen opciót Federico Chiesa jelenti, akit a pletykák szerint Thiago Motta nem tart nélkülözhetetlennek, így távozását a klub felhasználhatja a keret megerősítésére, miután a játékossal továbbra sem sikerült megegyezni a jövő nyárig érvényes szerződés meghosszabbításában.

A Sportitalia értesülései szerint úgy Federico Chiesát, mint a távozási szándékát többször megerősítő Giovanni Di Lorenzót a klubjuk 25-30 millió euróra értékeli, így teljesen elképzelhető egy csereügylet.

Federico Chiesa így megpróbálhat új lendületet adni karrierjének Antonio Conte csapatában, Giovanni Di Lorenzo pedig hasznos elemnek bizonyulhat a Juventus védelmének jobb szélén.

A déli klub szurkolói felfigyeltek egy távozásra utaló jelre, mivel a hivatalos webshopban csak a Napoli csapatkapitányának a nevével fémjelzett mezét adta a klub 25%-os kedvezménnyel.

Egy másik cserelehetőséget a Premier League pénzügyi követelményei tesznek lehetővé: az Aston Villa kényszerhelyzetben van, mivel a Premier League éves általános gyűlésén a döntéshozók elutasították a klub ajánlatát, miszerint az Aston Villa szeretné a  nyereségesség és fenntarthatóság szabályai szerint veszteségeinek korlátját három év alatt 105 millió fontról 135 millió fontra emelni, számolt be az eseményekről a Sky Sports. Így a klub június 30-ig kénytelen lesz komoly értékesítést tető alá hozni, egyes pletykák szerint 70 millió fontról van szó, ellenkező esetben pontlevonással sújthatják a klubot.

A Juventus kihasználhatja a helyzetet, amennyiben az adott határidőig sikerül megfelelő mennyiségű tőkére szert  tennie a klubnak. Egyébként korántsem az Aston Villa van ebben a kényes pénzügyi helyzetben, a Sky Sports szerint az Aston Villa mellett a Chelsea, a Newcastle United, az Everton, a Nottingham Forest és a Leicester City mérlege is kozmetikázásra szorul bevételi oldalon.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 1 nap
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 6 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 5 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 8 nap
Cikkek a címlapról
4 napos elvonulás a lengyel Tátrában? Íme a tökéletes utazási ajánló hozzá
Ah, egy őszi kirándulás Lengyelországba! Az ország változatos tájai, történelmi városai és lenyűgöző természetvédelmi területei igazán különleges élményt kínálnak. Egy négy napos hosszú hétvégére tervezett túra tökéletes módja annak, hogy felfedezd Lengyelország természeti és kulturális kincseit,…
Monte Pasquella
Ha valaki egyszerre szeretné megtapasztalni a filmbeli olasz életérzés több pontját is, anélkül, hogy elutazna mélyen Dél-Olaszországba, a Milánótól kb 50km-re, csaknem 900m magasan fekvő Pigrát érdemes lehet célként kitűzni. Megkönnyítve a dolgot, a Comoi tó partjáról, Argegnoból felvonó visz fel a…
>