Logo Pic
Apuleius 2024. június 07.

Greenwood kész csatlakozni a Juventushoz

greenwood_mason_getafe.jpgA La Gazzetta dello Sport állítása szerint Mason Greenwood készen áll arra, hogy csatlakozzon a Juventushoz, ezért a torinói klub előzetes egyeztetésekbe kezdett a játékos játékjogát tulajdonló Manchester Uniteddel.

A 22 esztendős szélső a szezont kölcsönben a Getafe kötelékében töltötte, ahol 36 alkalommal lépett pályára, s a csapatot 10 találattal, valamint 6 gólpasszal segítette. 

A fiatal játékos zöld utat adott képviselőinek arra, hogy a felek megkezdjék a tárgyalásokat, s szívesen kipróbálná magát a Juventus mezében.

A Juventus sportigazgatója, Giuntoli számára fel van adva a lecke, hiszen a hírforrás szerint a Manchester United 35-40 millió euróra értékeli az angol szélsőt, ami túl magas összeg lehet a torinóiak számára, különösképpen annak tudatában, hogy jelenlegi szerződése 2025 júniusáig érvényes.

A Gazzetta azt is tudni véli, hogy Thiago Motta, akinek hivatalos bejelentésére a jövő hét során kerülhet sor, már áldását adta a fiatal játékos szerződtetésére.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Koopmeiners a távozást sürgeti
venember83 • 7 nap
Nagy fagyasztott töltött csirkemell teszt
Linda Morvai • 20 nap
Megháromszorozott bér és 10-es mez Yıldıznek?
venember83 • 6 nap
A Juve ajánlatokra és válaszokra vár
venember83 • 9 nap
Miretti és Yıldız iránt érdeklődnek, Chiesáért kevésbé
venember83 • 2 nap
Cikkek a címlapról
431. Prága-Kbely repülőmúzeum 2024.
Amint a Lesanyról szóló cikkemben említettem tizenkét esztendővel ezelőtt jártam már Prágában és akkor természetesen ellátogattam a cseh főváros peremkerületében található múzeumba. De az idő előrehaladtávval idén elérkezett az idő, hogy felfrissítsem az emlékeimet, megnézzem mi változott és mi…
Givney: Szerelmes Jane
Fülszöveg:  Rachel Givney első, romantikus regényében az írói álmokat dédelgető Jane Austen egyszer csak a jövőbe utazik, hogy fellelje a szerelmet, amelyről már oly sokat írt, és azt a jövőt, amit elképzelt magának… Ezzel azonban saját írói hagyatéka forog kockán…Anglia, Bath, 1803. A…
>