Logo Pic
venember83 2024. június 05.

Huijsen segíthet Koopmeiners megszerzésében

huijsen_dean_roma_1.jpgAz elmúlt napokban több forrás is arról számolt be, hogy Teun Koopmeiners általános tekintetben megállapodott a Juventusszal, ezt legutóbb megerősítette Daniele Longo, valamint Matteo Moretto azt is elárulta, hogy a holland futballista szívesen maradna Olaszországban, így teljesen nyitott az Öreg Hölgy közeledésére.

A Tuttosport új fejezetről írt Teun Koopmeiners kapcsán. A bergamói csapat eddig nemigen kívánt játékosokat beszámítani az ügyletbe, ám Giorgio Scalvini súlyos sérülése gondolkodóba ejtette a vezetőséget, így nem zárható ki Dean Huijsen bevonása az átigazolásba. A védőjátékos nem utasította el a bergamói klub közeledését, bár az elmúlt napokban az édesapja külföldre utazott, hogy puhatolózzon a Dortmund és a Newcastle érdeklődése kapcsán. Nicolò Schira is megerősítette a bergamói érdeklődést a fiatal védő kapcsán.

A La Stampa nemrégiben Matías Soulé helyzetéről írt, aki a frosinonei kaland után várhatóan nemigen fog visszatérni Torinóba, mivel a Newcastle és a Southampton érdeklődést mutat iránta, valamint a Bayer Leverkusen is felfigyelt a fiatal argentin támadóra. A Juventus szeretne 40 millió euró feletti összeget kasszírozni a játékosért, és ezt a tőkét Teun Koopmeiners megszerzésére fordítaná a Juve, mivel a holland középpályás jelenti az első számú prioritást. 

Fabiana della Valle, a La Gazzetta dello Sport munkatársa örömteli fejleményekről számolt be, értesülései szerint Teun Koopmeiners, Riccardo Calafiori és Douglas Luiz is szívesen csatlakozna a Juventushoz, a játékosok nyitottak a váltásra, és csak a klubok közötti megállapodásra várnak.

A Tuttosport Michele Di Gregorio kapcsán osztott meg fejleményeket, a pletykák szerint a Liverpool megpróbálta felülmúlni a Juventus ajánlatát, és szívesen szerződtette volna az 1997-es születésű kapust, aki kiváló opció lenne Alisson mögé és a Liverpool jövője számára. Ugyanakkor a kapus nem kívánt tárgyalásokba bocsátkozni, mivel már elkötelezte magát szóban a Juventus mellett, és nem kívánt kellemetlen meglepetést okozni Cristiano Giuntolinak és Thiago Mottának, aki támogatta a kapus szerződtetését. Nicolò Schira szerint a Juventus kivásárlási kötelezettséggel veszi kölcsön a kapust, 20 millió eurót fizet majd érte 2025 februárja után, a kapussal pedig a klub 2029 nyaráig érvényes szerződést kötött 2 millió eurós nettó bérrel, amely bónuszok révén tovább emelkedhet.

Alfredo Pedullà is beszámolt az Öreg Hölgy középpályásokat illető hajszájáról, az újságíró szerint a Juventus vezetősége bízik abban, hogy sikerül megállapodni Teun Koopmeiners szerződtetéséről, és ezt a megállapodást segítheti Dean Huijsen bevonása az ügyletbe. Douglas Luiz szerződtetése várhatóan nem lesz egyszerű a Juventus számára, és nem is várható hamarosan áttörés, mivel egyelőre Teun Koopmeiners élvez elsőbbséget annak ellenére, hogy Douglas Luiz rendkívül szívesen csatlakozna a Juventushoz.

A Corriere dello Sport a Juventus rövid távú terveiről írt, ezek célja a pénzügyek rendbe tétele, amihez nagy segítséget fog nyújtani a BL-szereplés, a klub szeretne szorosabb kapcsolatot kialakítani a szurkolókkkal, ezt célozzák a kereterősítési törekvések is. A Juventusnál az idei évben az együttműködés a sportigazgató és az edző között nem volt túl szoros, ez mindenképpen változni fog jövőre, és Thiago Motta már most együttműködik Cristiano Giuntolival a csapatépítés és a megfelelő játékosok szerződtetése érdekében.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 1 nap
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 6 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 5 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 8 nap
Cikkek a címlapról
4 napos elvonulás a lengyel Tátrában? Íme a tökéletes utazási ajánló hozzá
Ah, egy őszi kirándulás Lengyelországba! Az ország változatos tájai, történelmi városai és lenyűgöző természetvédelmi területei igazán különleges élményt kínálnak. Egy négy napos hosszú hétvégére tervezett túra tökéletes módja annak, hogy felfedezd Lengyelország természeti és kulturális kincseit,…
Monte Pasquella
Ha valaki egyszerre szeretné megtapasztalni a filmbeli olasz életérzés több pontját is, anélkül, hogy elutazna mélyen Dél-Olaszországba, a Milánótól kb 50km-re, csaknem 900m magasan fekvő Pigrát érdemes lehet célként kitűzni. Megkönnyítve a dolgot, a Comoi tó partjáról, Argegnoból felvonó visz fel a…
>