Alfa, Z, Y...generációk: felnőtté válás a digitális korban

Pán Péter, STOP!

Mitől férfi a férfi?

2017. április 24. - panpeterstop

Fáradtak-e ma a férfiak ahhoz, hogy udvariasak legyenek és tiszteljék a nőket és az öregeket? Korunk apái képesek-e energiát fektetni a jövő generációba? A családon keresztül vezet az út leginkább a boldogsághoz? HOVÁ LETTEK A FÉRFIAK?

ferfi.jpg

Tovább

Ki viszi el balhét a Wikileaksért? Naná, hogy az Y-generáció!

Új generációs „szivárogtatók”?

Napjaink legnagyobb adatszivárogtató botrányában az ex-CIA főnök, nem mást, mint egy egész nemzedéket, magát az Y generációt vádolta meg az amerikai kormány adatainak ellopásáért. 

spy.jpg

Tovább

5 hely, ahol a családbarát jelző tényleg nem kamu

Családdal kiruccanni nem egy smafu és a zsebünkbe is mélyen bele kell nyúlni. Így ha belevág az ember egy, kettő, három vagy még annál is több gyerekkel, jól jön ha végcélban nem csupán egy pelenkázós helyiség vagy az étteremben dínó alakú rántott husi szolgál a családbarát címke kipipálására. Jöjjön néhány általunk letesztelt tuti hely, ahol valóban tudják, mi kell a családoknak ahhoz, hogy ne fáradtabban térjenek haza pihenésből, mint ahogy odaérkeztek.

sonnetherme.jpg

 

Tovább

A fiatalok 42 százaléka büszke magyarságára. És te?

A ma ünnepelt 1848-as márciusi ifjak szemtelenül fiatalon rajongtak a hazájukért. Petőfi a maga 25 évével szinte rangidősnek számított. Jókai 23 éves volt, Ágai Adolf 12 évesen a legfiatalabbik. Ehhez képest a mai fiatalok 25 százaléka gondolja azt, hogy „Magyarország a legjobb ország, ahol élni lehet”. Sok ez a szám vagy kevés? 

hungarian-pixabay.jpgKép forrása: Pixabay

Tovább

Vagányság-e az apaság?

Ebben a videóban Kulifai Mátét kérdezzük arról, milyen fiatalon apának lenni.

Máté újságíró és teológus. Egy érdekes műsort is szerkeszt Full Kontakt címmel a Hit Rádióban, ahol a keresztény/konzervatív értékrend mezsgyéjén a tabukat nem kikerülve dolgozza fel a Z generációt érintő legégetőbb kérdéseket, kihívásokat és problémákat. Legutóbb a pornófüggőségről indítottak sorozatot.

Vasárnapon 15 órától és 21 órától lehet hallgatni ezen a linken.