Minden az Alfa, Z-, Y-, X generációkról, a boomerekről, s még a veteránokról is!

Pán Péter, STOP!

Pán Péter, STOP!

Utazó nagykövet lettem!

2018. június 15. - panpeterstop

Örömmel jelentem, hogy utazó nagykövet lehetek! Mégpedig családdal tesztelhetünk családbarát szálláshelyeket!

kidsoasis_bloggertalalkozo_fo_kis.jpg

 Eddig is kipróbálhattunk különböző szállodákat a családdal, amelyekről készült beszámolóinkat itt az Ajánló menüben olvashattok, a Youtube-csatornán pedig megnézhetitek a videókat - mostantól pedig hivatalosan a nívós KidsOasis nagykövete lehetek egy pályázat nyerteseként.

Legutóbb a Jufa Hotelben jártunk, mint kiderült, ez is Kidsoasis által minősített családbarát szálláshely

 

Mi az az utazó nagykövet?

Több, mint 50 pályázat érkezett a KidsOasis Utazó nagykövet felhívására, amelyben olyan bloggereket és/ vagy vloggereket kerestek, akiknek bejáratott, ismert, közönséggel rendelkező blogjuk vagy más közösségi csatornájuk van és akik örömmel vállalkoznak arra, hogy családjukkal 3 napot eltöltsenek egy KidsOasis családbarát szálláshelyen, amiről aztán részletesen beszámolnak.  A zsűri döntése alapján 8 blogger kaphatta meg a megbízást, köztük én is! Mi leszünk azok, akik nyár és ősz folyamán 3 napig élvezhetjük egy-egy KidsOasis szálláshely vendégszeretetét, majd online felületeiken beszámolunk arról, hogy milyen a pihenés egy minősített családbarát szálláshelyen.

Mi a KidsOasis?

Rajtam kívül talán több szülő is találkozott már olyan szállásokkal, amelyek bár család-, vagy gyerekbarátnak hirdették magukat, mindez a címke kimerült abban, hogy volt egy WC-szűkítő vagy egy etetőszék. Azonban egy családbarát szálláshelynek ennél többet kell(ene) felmutatnia. Így gondolkodott Gyetvainé Zováth Anikó is, a KidsOasis alapítója. Férjével és a négy gyermekükkel minden évben problémát okozott számukra az, hogy hol nyaraljanak és hogyan foglaljanak szállást. Kidolgozta a KidsOasis védjegyrendszert, mely valódi garanciát nyújt a családbarát szolgáltatások meglétére, minőségi színvonalára:

"Rengeteg hazai szálláshely aposztrofálja magát családbarátként, mert ezzel jól eladhatja magát a piacon, de a fogalom gyakran tartalom nélküli. A KidsOasis- minősített családbarát szálláshelyek védjegyrendszer alapvető célja, hogy garanciát nyújtson a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára. A csatlakozni kívánó szálláshelyek  felvétele nem önbevallás alapján történik, hanem egy meghatározott – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján, melyet rendszeresen ellenőrzünk. A jelentkezők többlépcsős minősítés után nyerhetnek jogosultságot a KidsOasis szélforgós védjegyének használatára. A tanúsító védjegyet bármely kereskedelmi szálláshely és falusi szálláshely megkaphatja. Egy családi utazás mindig gondos előkészületeket igényel, a babával, kisgyermekkel való nyaralás megszervezése pedig komoly fejtörést okozhat. Azt szeretnéd, hogy az utazás ne csupán a hétköznapi rutin megszakítását jelentse, hanem olyan esemény legyen a család életében, ami pihentet, vagy életre szóló és természetesen kellemes kaland legyen? Tájékozódj a KidsOasistól!"

-olvasható a honlapon, ahol a szálláshelyek ismertetésénél külön-külön jelentetik meg az egyes szolgáltatásokat, az alábbiak szerint is:

  • babáknak,
  • gyermekeknek,
  • tinédzsereknek,
  • közös családi jellegű,
  • valamint csak szülőknek szóló programok.

Emellett természetesen a szálláshely sport, fürdő és wellness szolgáltatásait is bemutatjuk, továbbá a környék programlehetőségeit.

Bloggertalálkozó

2018. június 7-én egy workshop keretén belül ismerkedett össze a pályázatot nyert 8 blogger, ahol a bemutatkozást követően a KidsOasis ügyvezetője, Gyetvainé Zováth Anikó mondta el, hogy milyen szempontok szerint zajlik a KidsOasis szálláshelyek minősítése, melyre a szálláshelyek tesztelésénél nekünk nagyköveteknek is nagy figyelmet kell fordítani. Nagy Judit műsorvezető, beszédtanár és coach, aki a kampány védnöke a női szerepek sokféleségéről tartott egy aromaterápiával egybekötött interaktív előadást, ami alatt még jobban megismerhettük a KidsOasist, egymást mi bloggerek és kötetlen stílusban tudtunk kicsit egymással kommunikálni és elgondolkodni céljainkról. Hamarosan új, hasznos családi szállásajánlóval jelentkezem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://panpeterstop.blog.hu/api/trackback/id/tr2314051036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása